Resultaten voor drone app

drone app
 
drone
JJRC H16 Tarantula X6. JJRC H11D / H11WH. Eachine VR-007 FPV Bril. Home / Drone kopen. Drone kopen Koopjedrone 2016-11-29T1905400000. Ons aanbod bestaat uit een geselecteerd aantal drones met verschillende specificaties. Door ons op een geselecteerd aantal drones te richten kunnen wij de beste prijs en service garanderen. Hieronder vindt u onze drones in elke prijsklasse en met uiteenlopende specificaties. Wil je een drone kopen? Wij bieden de laagste prijsgarantie in Nederland niet geldig op aanbiedingen. Beschikken over een Webshop Keurmerk kunnen uit voorraad leveren en we testen controleren en stellen alle drones voor verzending af.
bol.com Besturing via mobiele app Drone kopen? Kijk snel!
extra scherp geprijsde artikelen. Parrot Jumping Race DroneParrot introduceert de 2e generatie minidrones de Parrot Jumping Race Drone. Unieke drone met een Meer. In verschillende kleuren verkrijgbaar. Voor zondag 2359 uur besteld maandag in huis. We doen er alles aan om dit artikel op tijd te bezorgen. Het is echter in een enkel geval mogelijk dat door omstandigheden de bezorging vertraagd is. We bieden verschillende opties aan voor het bezorgen of ophalen van je bestelling. Welke opties voor jouw bestelling beschikbaar zijn zie je bij het afronden van de bestelling.
Drone PreFlight Vluchtvoorbereiding voor Drone-Operators.
Drone PreFlight is een vluchtvoorbereiding-App. Deze toont CTR EHP verboden gebieden laagvlieggebieden en meer relevante luchtruim-informatie voor drone-operators.
Panoramafotos maken met drone kinderspel met DronePan app Dronefotografie.
Panoramafotos maken met drone kinderspel met DronePan app. Posted on 14 augustus 2015 by Wiebe de Jager. 6 0 Maak je graag panoramafotos met je drone maar vind je het lastig om te bepalen hoeveel je camera moet draaien tussen de bronfotos? Dan is er goed nieuws de gratis app DronePan neemt dit werk voor je uit handen. De app maakt automatisch twintig fotos die je achteraf eenvoudig samen kunt voegen tot één 360 graden panorama met daarvoor bestemde software.
Drone app Windows Apps in Microsoft Store.
E-mail Drone app ondersteuning. This is free app for all and its open source. Toegang verkrijgen tot uw internetverbinding. Toegang verkrijgen tot uw thuis of bedrijfsnetwerken. Meer Deze app rapporteren. Deze app aan Microsoft rapporteren. Dank voor het melden van uw bezorgdheid. Uw melding wordt door het team behandeld waarna er zo nodig actie wordt ondernomen. Aanmelden om deze app bij Microsoft te melden. If you run performance test please first connect your wifi to ar drone quadricopter. This apps control hw not using internet.
3DR Solo App Custom Drone.
Naar de inhoud springen. 0 gram 200 gram. 500 gram 1000 gram. 1000 gram 2000 gram. IT THINKS OF EVERYTHING. REFINED COPTER AND CAMERA CONTROL. The 3DR Solo app provides a user experience never before seen in a drone. A simple and streamlined mobile interface for aerial photography. Weve fully integrated the Solo app into both copter and camera for a seamless shooting experience. Live HD feed from your GoPro. One-touch control of all of Solos Smart Shots. Access to GoPro controls during flight including start and stop recording requires gimbal.
Ar.Drone 2.0.
Dit is goed nieuws voor wie de staat van zijn dak wil controleren slecht nieuws voor buren die zich in het geniep aan nudisme wagen. Zoals vroeger bestuur je de AR.Drone 2.0 via een app. AR.FreeFlight 2.0 is beschikbaar voor iOS en Android en is ook danig vernieuwd. Tijdens het vliegen tovert de app in realtime videobeelden van de vooraan gemonteerde camera op het scherm van je iPad of ander mobiel toestel. Piloten op de grond kunnen deze videostream opnemen of foto's maken. Fabrikant Parrot probeert ook het vliegen met de AR.Drone een sociale dimensie te geven. Zo kan je via de AR.FreeFlight-app video's oploaden en delen met andere piloten. Je kunt ook geolocatiedata van populaire vliegzones opvragen. Technische verbeteringen van de AR.Drone 2.0.
Drone Shadow Strike App voor iPhone iPad en iPod touch AppWereld.
van Reliance Big Entertainment UK Private Ltd. Universeel Compatibel met iPhone iPad en iPod touch. iOS 7.0 194 MB Versie 1.3.14. Drone Shadow Strike van Reliance Big Entertainment UK Private Ltd is een app voor iPhone iPad en iPod touch met iOS versie 7.0 of hoger geschikt bevonden voor gebruikers met leeftijden vanaf 12 jaar.
De drone.
Daarnet heb ik u verteld over een route uitstippelen door middel van satellietkaarten. Dit word ground station genoemd. Ground station is een extra functie binnen de app van de drone en is alleen beschikbaar voor de dji phantom 2 vision Om bij deze functie te komen veegt u van rechts naar links over het scherm van u smartphone. Vervolgens krijgt u een kaart te zien van u directe omgeving. Hiernaast is duidelijk te zien dat er een aantal punten op de kaart zijn deze zijn genummerd van 1 t/m 15. U kunt overigens zelf bepalen hoeveel punten u wilt instellen. Deze punten afzonderlijk van elkaar in te stellen op willekeurige hoogten.
Drone 360 video voor Hampshire Hotels Groningen Appademic WordPress website app ontwikkelaar Groningen.
Hampshire Hotel Groningen Centre Hampshire Hotel Plaza Groningen stonden afgelopen dinsdag op de Greet Meet Sleep beurs in de Martiniplaza in Groningen. Om de beleving op een unieke manier over te brengen heeft Appademic een aantal videos ontwikkeld. Bezoekers van de stand konden al zittend op een bank genieten van prachtige drone beelden van het beide locaties. Na de drone beelden volgde er een 360-graden film waarbij de bezoekers zelf met een playstation controller de beelden konden besturen om de ervaring ultiem te beleven. Bekijk hieronder de beelden.
Orbit een drone met gps-tracker AppEvent Als je voor apps bent! AppEvent Als je voor apps bent!
Orbit bevat een auto-follow-systeem een besturingssysteem en een geïntegreerd tracking proces. Met een ultra-hoge precisie sluittechniek volgt de drone automatisch bewegende objecten en zijn vluchten bestuurd vanuit elk aspect door de bijbehorende Skye app. Door deze app kunnen gebruikers tijdens het filmen met de drone lopen rennen fietsen skiën en meer door de verbinding met de Skye gps-tracker. De Skye app maakt handmatige flight control ook mogelijk. Eenmaal in de lucht kan de Skye Orbit camera fotos en videos maken met een resolutie van maximaal 16 miljoen pixels met slechts 170 milliseconden vertraging. Met de Orbit duurt het slechts 20 seconden om een 60 seconden 1080p high definition video te downloaden.
Nederlandse app toont waar je wel en niet mag vliegen met je drone Dronewatch.
Naast vliegvelden telt Nederland ook andere no-fly zones waar je niet of tot een beperkte hoogte mag vliegen met een drone maar helaas zijn er nog geen begrijpelijke kaarten met deze informatie te verkrijgen. De nieuwe app Drone PreFlight moet uitkomst bieden de app geeft specifiek gericht op dronevliegers inzicht in de luchtruimstructuur in Nederland. Een overzicht van de kaart van Nederland met daarop de CTRs. De app komt beschikbaar in twee varianten een gratis versie voor hobbypiloten en een betaalde versie voor professionele drone-operators. Eerstgenoemde uitvoering van de app toont op een overzichtelijke wijze gebieden in de omgeving waar je niet of tot een beperkte hoogte mag vliegen vliegvelden en CTR permanent gesloten stukken luchtruim gevaarlijke gebieden en laagvlieggebieden.
Waar mag je wel / niet vliegen met je drone? Een app van Aeret brengt het in kaart Dronespace.nl.
Waar mag je wel / niet vliegen met je drone? Een app van Aeret brengt het in kaart. Dronespace Team april 21 2015 Nieuws Regelgeving No comments. Het Nederlandse bedrijf Aeret heeft een web-based app ontwikkeld waarmee je kunt zien waar je wel en niet mag vliegen met je drone. Een goed idee van het bedrijf want er komen steeds meer drones in het luchtruim. De app heet Drone PreFlight en kent een eenvoudige versie voor hobbymatige vliegers en een uitgebreide versie voor de pros. De app brengt gebieden in kaart waar je niet mag vliegen met een drone zogeheten CTRs of no-fly zones.

Contacteer ons