Meer resultaten voor drone show

drone show
 
Drones.nl Nieuws en video's over drones multicopters UAV en quadcopters.
Vind mijn ideale drone. Ik wil mijn drone gebruiken voor. Mijn budget is 800. 13.244 fans Like 3.236 followers Volg 664 subscribers Abonneer 312 followers Volg.
mini drone kopen
Air een drone show in de Arena.
Een nieuwe dimensie in de entertainmentindustrie? Vorig artikel Volgend artikel. In het najaar van 2015 zal de premiere van de drone show AIR plaats vinden in de Amsterdam Arena. Het unieke aan deze nieuwe show is dat de bezoekers een volledige 3D ervaring krijgen. Honderden drones gaan de hoofdrol spelen in de nieuwe show. Maar het zijn niet alleen drones die de show afmaken er komen ook muziek video projecties en special effects bij. De show heeft ook nog eens onderdelen als ballet battles races lasers circus illusies en magie.
Nieuw leven in drone entertainment show This is AIR.
Nieuw leven in drone entertainment show This is AIR. Er is een nieuwe trailer verschenen van de This is AIR liveshow. Het evenement moet een revolutionaire show worden waarbij gebruik wordt gemaakt van drones. Het lijkt erop dat de drone entertainmentshow er alsnog gaat komen. Vorig jaar presenteerde de organisatie hun plannen om de eerste 3D drone show te houden in de Amsterdam ArenA maar vervolgens bleef het stil. Gisteren verscheen er een nieuwe teaser video die het evenement nieuw leven moet inblazen. De drones moeten voor een nieuw soort entertainment zorgen.
Intel laat 500 drones magische lichtshow opvoeren Dronewatch.
Geloof je ons niet? Kijk dan snel naar onderstaande video waarin te zien is hoe 500 drones gezamenlijk een spectaculaire lichtshow opvoeren. Chipmaker Intel ontwikkelde speciaal voor de lichtshow een nieuw type drone de Shooting Star Drone. Het systeem is speciaal bedoeld voor het geven van voorstellingen met lichteffecten. Daartoe zijn er kleurenleds ingebouwd die in totaal meer dan 4 miljard kleuren kunnen weergeven. Elke drone weegt slechts iets meer dan een halve pond terwijl één computer zorgt voor de aansturing van de gehele zwerm. Met het oog op de veiligheid zijn alle drones voorzien van geofencing en prop guards. Mochten er tijdens een voorstelling onverhoopt één of meer drone onbestuurbaar raken dan is de kans op ongelukken dus minimaal.
That Drone Show Dronewatch.
Tag That Drone Show. Uitgelicht Vermiste DJI Phantom na drie maanden onder de sneeuw werkend teruggevonden. Een wandelaar die de bergen in de buurt van Las Vegas aan het verkennen was heeft onlangs een DJI Phantom gevonden die daar drie maanden eerder in besneeuwd terrein. Achtergrond 14 maart 2015 International Drone Day.
Intel voert lichtshow uit met 500 drones.
het wereldrecord werd gevestigd in Hamburg Duitsland vanwege het feit dat de Amerikaanse luchtvaartautoriteit FAA toentertijd geen toestemming aan Intel kon geven. Intel Shooting Star Drone. Tijdens de show onthulde Intel ook haar nieuwste Shooting Star Drone een drone speciaal ontworpen voor lichtshows. De quadcopter weegt 220 gram en is voorzien van een krachtige LED-lampen die meer dan 4 miljard kleurcombinaties kunnen maken. De propellers zijn voorzien van afgeschermde kooien ter bescherming tegen de draaiende propellers. Intel's ingenieuze software bepaalt hoeveel drones actief zijn in de lichtshow en past hierop de positie van de drone ten opzichte van elkaar aan. Op deze manier kunnen honderden drones bediend worden met behulp van één computer.
1000 drones voeren prachtige show op KIJK.
Naomi Jansen 14 februari 2017. Een recordaantal drones uitgerust met ledlampen werd dit weekend de lucht in gestuurd om op te treden tijdens het Latern Festival in Guangzhou. Tijdens het optreden van Lady Gaga bij de Super Bowl vorige week gingen er honderden drones de lucht in om het publiek te vermaken. Maar dat kunnen wij beter moeten de Chinezen hebben gedacht. Dit weekend stuurden ze in Guangzhou ongeveer 1000 drones tegelijkertijd de lucht in in de hoop een Guinness World Record op hun naam te zetten.
Veiligheidscontrole nodig.

Contacteer ons